Anotace: Sám rozhodně nejsem dokonalý, rád bych byl a chci být, ale vím, že mám chyby, chci se jich zbavit.
Rozmach demence
-
Lidská tendence
zveličovat komára
je jako demence
přicházející zpomala
(člověk) Pomalu, ale jistě,
hlavu svou skloní,
(demence) ona zaryje se v místě
nejsnazšího pro ni
Nejhorší na tom je,
že s nástrojem strachu
v jednom páru je
a dochází k rozmachu