S hlavou skloněnou
bloudí světem - miliony
těl, co duše vyklouzla
(snad někam ven),
nevidí nebe
chodidla v botách
nohy nedotknou se země,
jen jejich řev,
za zdmi panelových domů,
ztrací se v mých uších,
mučí
mlčím,
chci mluvit
chci zpátky svou duši,
a vrátit,
co mi nepřísluší!