Pro tebe
Až rozteču se v žáru
jak čokoláda na slunci
až se ztratím v šeru
kde tma nezačíná, nekončí
až uvadnu a zchřadnu
jako bez vody květina
až na kolena padnu
jak rok bude i vteřina
až mě bude míjet
zvonková hra květů
a srdce bolestí se svíjet
že nenašla jsem
říši sedmi světů
až bude ze mne tečka malá
co touží vzlétnout do nebe
vzpomenu si jak jsem psala
a složím Blues jen pro tebe!
Přečteno 444x
Tipy 8
Poslední tipující: Pamína, Frr, adaj, josuatree, Agapé, Amonasr, Nespavec
Komentáře (3)
Komentujících (2)