Jenom puklá skála
dá třikrát pokyn duším zmařeným
těmi
co dýchají na hřbety
tahounům utracených dní.
Vy nevíte smutky mé
o krocích živých a neživých
kdy ruce mrazem prokřehlé
rozhalí šaty sametu.
Tvou lásku nabodnu
na kopí svého těla
jenom tak jemně
aby si zavrněla
a otevřela oči
do očí mých.
Tvou lásku napnu na strunu
lehce
aby hrála tóny tichých výkřiků.
Písně dlaní nahrnu
do rtů tvých a mých.
Ono je stejně jedno, kam osud zanese mé sny. Čas roztrhá těla na kusy a nechá pohltit červy obrazy zavřených očí, aby mysl poznala, že ani tma není marná. Jen písně chvíli budou ještě znít.
Ach.. :-)
23.05.2016 13:01:07 | tvořilka