16:06
a ta cesta z lesa vede jen skrze stromy které už padly
v hnijícím čase stačily roznést do všech stran své stíny
a pak se proměnily v cestu
která ti dá možnost volby
být s námi
nebo být svobodný
pod všemi těmi mraky
si připadám tak malý
ale když si stoupnu na vrchol hory
mám vás všechny pod sebou