pošťácká brašna
plná uschlých čtyřlístků
doručených
na samotný práh
pozdního údivu
ze zapomenutého podloubí
slibů
doručeno
po x úplňcích...
když naberu hrst
těch šustících
doručenek
do dlaní
zafouká vítr
nedovřenými dveřmi
a když je
s buchnutím
přirazí
snáší se
na podlahu
slavnostně
rej
poste restarte
neproplaceného
promlčeného
štěstí…
rozkaz zněl jasně...zastavit muže s koženou brašnou...úsměv...nechť promlčené štěstí odletí za jiné ploty...děkuji.z.
15.04.2015 16:34:08 | zdenka
I uschlý je pořád čtyřlístkem pro štěstí. Pošták se štěstím, hezká představa.
08.03.2015 22:54:22 | A42
Příjemně neotřelej námět s lehkostí stěstí podanej:-)
Líbí se mi.
08.03.2015 21:40:35 | Robin Marnolli
To je krásy v jedné básni:-))
08.03.2015 19:03:49 | Nikita44