Anotace: Tok myšlenek vprostřed dlouhé, osamělé, temné, trýznivé noci...
Sebeklamné pomyšlení
V jádru srdce křičí, že
Srdcervoucí utrpení
Trpět prý už nemůže
Na kříž hřeby bije trýzeň
Kapky krve kreslí kruh
Který praví, že to ticho
Vyžene snad jenom bůh