na sklo maluješ prstem od ananasové šťávy kruhy
vidím v nich jezera
barvu máš modrou
smutnou a tenkou jako vodní hladina
to je tam
kde v žilách proudí květy zla
kolují tepnami a kvetou
a kvetou
a kvetou dokud neuvadnou
když jeden končí
druhý sotva začíná
Mňam, jdu si dát ananasovou šťávu.
Ale květy zla scedím a strčím do biopelnice (humus je užitečný)...jestli dovolíte, pane.
V žilách bude proudit vlídno.