velká pravda v Tvých slovech...každodenně jsem svědkem zrcadlení( stáří) duší i těl do dětské nevinnosti často i bezradnosti děkuji za to ,že jsi to tak jemně vystihla ,nedokázala bych to líp pojmenovat... setkání vlastní duše ,mám ji uloženou v oblíbených:-))
09.03.2015 21:17:24 | Nikita44
V zrcadle už bohužel svou dětskou tvář nevidím, ale uviděl jsem ji po přečtení Tvé básně. Díky za to! :-)
09.03.2015 14:47:00 | Amonasr