O živote
Anotace: ..............jedna z mnohých
Život..............
je ako horská dráha
raz je drzý, raz sa zdráha
veľa berie, potom pridá
odborne sínusoida
krátko lietaš, dlho padáš
na smrť vernosť, podlá zrada
asi si z nás s chuťou strieľa
dookola neomieľa
len zaužívané frázy
odo dna ťa na zem zrazí
uráža a rád lichotí
z útesov zúfalstva sotí
baví sa na nás a smúti
vráti späť, rozum pomúti
len Murphy ho odhalil,
tak to radšej zabalil.
Komentáře (5)
Komentujících (5)