18:03
když zavřeme všichni společně oči
přestane existovat svět
tak jak ho vidíme
sejdeme se na druhé straně
řekla
a nechala se strhnout proudem
meze už nejsou a slova odpor dávno nekladou
budoucnost není růžová
a ač papírově jsme možná na dobré cestě
ve skutečnosti jsme pořád tam
kde jsme začali
---
deník idiota
1
myslí si, že ji nemám rád a že se straním její přítomnosti, ale tak to vůbec není. je to naopak. je to naopak, slyšíš? nemůžu si pomoct. čím víc tě chci, tím míň tě potřebuju.