zhasínám...
sleduji usínající odraz
tebe v celistvosti
vlastní samoty
když prosíváš
sytou šedí
můj portrét
sítotiskem do snů
nadcházející noci
ztlumím nekončící píseň
bez melodie a hlasu
rušící tvé spící ego
obtisknuté na polštáři
zvětralým vínem
zapíjím mezeru
mezi mnou a tebou
uhnětenou z prázdnoty
nudících se stínů
v poslední možné chvíli
se zbytkem svoji
bdělé setrvačnosti
v apnoickém tichu mlčení
překročím prázdnou náruč
nesplněných slibů....