Noční
***
Noční ulicí lehkost mých kroků
ťapkání psíka s radostí jasnou
slepá okna tiše dýchající
jen jedno zářící v celém bloku
nad větvemi několika stromů
Zapomněla jsem dnes večer zhasnout
Ulice tak jiná, ztichle spící...
Mívám pocit často jásající
když máme vždy kam se vracet domů
***
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: carodejka, A42, Belmon, Frr, Pamína, Luky-33, Nikita44, jitoush, bogen, Amonasr, ...
Komentáře (1)
Komentujících (1)