19:01
protože tě miluji
jsem v tom sám
jdu oběma směry
a netuším
který je správný
nemám nic co bych ti dal
a ze sebe zbyl mi jen odstín těch barev
které kdysi hřály
postrádám kapku beznaděje
ve světě, kde je vše možné
a uskutečnitelné ihned
tak jsem teď prázdný
a bude to už napořád
stal jsem se vlastní šablonou
protože jsem myslel
protože tě miluji