Crrrrr..... Ne ještě ne, jen vypnout zvonek budíku,
jen ještě chvíli ležet a nechat svět se světit.
Být jak socha, co čeká na poslední dotek umělců,
být klidná jako kvítek, co poslední je na okvětí.
Oči nechat zavřené, jen vnímat ticho a něčí cizí dech,
a když ne cizí, tak přijmout i ten svůj.
Teplu se odevzdat, led nechat ledit se v kráterech.
Chceš taky tohle zažít? Tak v tichosti a pokoře mě následuj.