Na chvíli si představit
Tam za loukou zelenou
kde zelený je háj
je studánka s vodou svěcenou
tam srnkám sny se zdaj'.
Tam za loukou zelenou
kde hluboký je les
kde kapradiny svádí něhou
tam krásně voní vřes.
Tam za loukou zelenou
kde se v korunách jemně šeptá
pro lásku čistou, nevinnou
kde se na nic nikdo neptá.
Tam za loukou zelenou
stromy jak by ruce měly
objímají širý svět
mu píseň s borovou vůní pěly.
Tam za louku zelenou
jít klidně světa kraj
a na chvíli si představit
jak vypadal by zemský ráj.
Přečteno 471x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, Frr, Kapka, Matty09, Amonasr, Jort
Komentáře (0)