Pořád cítím
obrys tvýho těla
na sobě
byla fascinovaná
dnem
nocí
a tebou
pro tvá ticha
budu mít vždycky slabost
hlavně teď
když je tma opravdu černá
a láska
ta malá
smutná
děvka
se prodává cizím
směje se
má v očích hvězdy
a malé
nepatrné jizvy
na rukou
a pod jazykem
kterým ti obtáhla zuby
když se potřebovala někam
k někomu
aspoň na tu jednu noc
vrátit.