Anotace: ...co ještě nenajdu....
Znám jednoho indiána
na tvrdém spí do rána
statečně to rozchodí
nyní se to nehodí
Překážky zdolává sám
šikovný to indián
Ohnivého oře lovil
tak rychlý však nebyl
Hraje si na rybáře
a prý mi ukáže
tu svoji rybku
co nemá chybku
Na ne příliš neslyší
únosem to vyřeší
Další skalp tak získá
radostí si výská
Ve vigvamu pod kopcem
poradí si s poklopcem
Přivázanou u totemu
má nahou, bílou ženu
Jaký druh mučení zvolí?
Kdo ví?