LEDOVÉ INTIMNOSTI
je to příliš jasné
aspoň pro mé oči
zatknout okolní foton
tmavé zkusit časy
noci hezké řasy
a máte-li blond vlasy
nechte jejich slunce více vyniknout
nechala jste si u mne bílou oblačnost
v ní ještě bělejší brusle
a hebké červené rukavice vonící vámi
vonící potem
splýváte mi se světlým pozadím
možná je v tom váš záměr
milovat neviditelně
a já se prozradím
svým upířím viděním
večerním vesmírem
na klávesách černých i bílých
zatracené tajemno
proč stále jste smutná
chladná
zakletá
pojďte se mnou brousit nože
a po ledu změnit naše inferno
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: Aida, Romana Šamanka Ladyloba, jitoush, zelená víla, Jort
Komentáře (5)
Komentujících (3)