Anotace: ...
Slova si omotám kolem krku
jako šálu
jako svou gumovou ruku
pustím si jaro
doprostřed místnosti
zase mi zpívá
zhasínám knihu
dnes chci být
živá
jen si pusťme jaro do myslí...
13.03.2015 14:38:24 | zelená víla
jó gumový ruce...ty sou fajn...
13.03.2015 13:26:37 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?