Chci rozhodit svý zrzavý vlasy do všech stran
aby z nich mohl
vyletěl ten vrabčák,
co tam přežil zimu
a já mohla psát
,ale někdy to prostě nejde
je ještě brzo
bojím se, že ještě bude sněžit
a budu si zase muset splést vlasy do copů
a po nocích zahřívat vrabčáka aby nezmrznul
nebo je prostě
moc brzo
a
bez kafe
zvláště když došlo mlíko
a
z cukru zbyla jen sůl
to prostě nejde
nebo
je
moc
brzo