Jsem Telepat
co chtěl by snad
se lásky svojí dotýkat
aniž by vzdálenost
byla překážkou
Je těžké ale vnímat
místo sebe tebe
a býti v tobě jednou bytostí
abys směl poznat
co ti v svých citech
toužím říct
Jsme propojeni citem svým
a napříč vlastním životem
ti posílati vzkazy smím
a vírou svojí pouze
dokázati mohu
že duše naše existuje
a skrývá v sobě touhu
vnímat blízkost
těch co milujeme