Chci
Chci
zabíjet samotu, co svírá mou duši
a vrátit to všem,
co tu byli a ublížili.
Zbavit se tíhy a zmizet těm, co tuší
a ztratit se v davu
všem, kteří se přiblížili.
Předstírat odvahu, která mi sluší
a nevidět strach,
co jiní vytušili.
Křičet dost nahlas, když všichni jsou hluší
a závidět všechno
těm, co tohle vyřešili.
Přečteno 261x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, jitka.svobodova, Frr, hankac
Komentáře (1)
Komentujících (1)