Anotace: Pokus o krátkou báseň o strachu z budoucnosti. Trochu k zamyšlení.
...a tak kráčaš sám a hľadáš svojho bytia zmysel.
Hľadáš ten jediný, no zatiaľ nepoznaný cieľ,
ktorým chceš naplniť túžbu svojho srdca.
A prekonať ten život,
toho nafúkaného starého blbca...
11.05.2016 22:54:51 | Sofia Filein
To je opravdu skvělý text, a ten konec zní hodně dobře, vážně super :)
14.05.2016 12:52:58 | Petra Orlová
...
nikdo ti neporadí
jak přežít světa blbnutí
pokud možno až do smrti
26.03.2015 14:47:56 | Adramelech