Nadějná
Anotace: Když přejde to nejčernejší, objeví se nová naděje
Ráno se probudila
v kaluži utopenejch snů
a posnídala
slzy včerejšího večera,
prostřený
na brokátu
A pak se usmála
do mlhy
na nový naděje.
Už je to za ní
Na věky..
Přečteno 318x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
Komentáře (5)
Komentujících (5)