23:07
kdo kráčí s hlavou v oblacích
ten nevidí v jakých sračkách brodí se na zemi
a až zase zapnou proud
vyženeme tyranosaura z plakátu zpátky do pravěku
olympijské hry jsou zrušeny
les už nikdy neroztaje a listí se neztratí
velký bratr
tě následuje
v džungli moderní doby v síti z neomezených pavučin
a nevypsatelného inkoustu
maják
pro ty
co to obrovské štěstí nestihli