Neprosím o tanec
Anotace: Psáno na jedný zábavě, pod dávkou alkoholu
Sedíme u stolu, sedíme spolu,
dnes nepijem alkohol, dnes pijem colu.
Nemáš mě ráda, odcházím bokem,
pro tebe jsem blázen, pro tebe jsem cvokem.
Neprosím o drink, pusu ani tanec,
nevšedních pocitů dnes mám ranec.
Radši mě zabij ať skončí mé žití
a já už necítím pachuť byťí.
Přečteno 303x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, El Fantasto
Komentáře (2)
Komentujících (2)