Anotace: ★★★★★
V poslední době..
v prvním taktu namočeném..
v bankovní loupeži
si prozpěvuju bláznivé souvislosti
o tom, jak země neleží
tam, kde většina zemí chodí spát
najednou..
i nastokrát
K čemu mi je studna plná studu?
Vždycky jsem byl..
jsem..
a budu..
neviditelný, když mě posloucháš
neslyšitelný, když mě pomlouváš
nezranitelný..
v posledním taktu, na první dobu
z banky
nebo z hrobu
si prozpěvuju bláznivé souvislosti
o tom, jak země neleží
tam, kde leží všechny kosti