Co je mi platno
co si večer vezme na noci
co odpoledne na svítání
snivou lenost
křehké spaní
co letní vánek
s dravou vichřicí
a uplakánek
s dívkou tančící
co je mi platno
modré nebe
když na obzoru
černý mrak
toulá se oblohou
proč já tu stojím
sama
vedle tebe
s přetěžkým smutkem
u nohou
Přečteno 324x
Tipy 8
Poslední tipující: AndreaM, Robin Marnolli, Rozina, Frr, zdenka
Komentáře (1)
Komentujících (1)