Jsem ve znamení Ryb
jsem člověk plný chyb,
jsem ryba na talíři
kde všemi hříchy hýřím,
jsem ryba v akváriu
kde pohár křivdy piju,
jsem ryba v oceánu
mám hlavu plnou plánů,
jsem ryba v moři
utopená v hoři,
z rybářských sítí unikám
do říše fantazie pospíchám . . .
...
pít třeba z číše pekla
nikdy nebudu leklá
08.04.2015 13:03:04 | Adramelech