Až mi bude smutno
půjdu si stoupnout
do bufetu
a pustím si tě do uší
třeba jen tak bez
outfitu
stejně mi žádná barva nesluší
Mužská verze závěru básně by mohla znít takto:
Ach, v každém šatě má pocítí hruď
těsného zeměbytu bolný trud
(J. W. Goethe: Faust, překlad J. J. Kolár)
27.03.2015 19:06:53 | Adramelech