Anotace: ...
Přeji si
nebýt zmatena
chtít ramena
dělící se o tíhu
vyměnit druhotu
neučit se samotu
nemít srdcerýhu
najít náručí
co sny doručí
naložené v lihu
stát se návykovou
často dotykovou
mít krásy pihu
Přeji si...
a shodím hvězdu