01:13
donucen tradicemi stát se tvým otrokem
stal jsem se nakonec jen stínem
a zkoušel den co den napodobovat tvé kroky
mezitím jsem přicházel o všechen svůj čas
trvalo to léta
udílel jsem sám sobě ocenění za chrabrost
schovával se pod tvou siluetou
rozbíjel jsem rozbité
skládal dohromady složené
hnil jsem ve svém pohodlí
a nechal tě odejít příliš daleko
abych měl důvod zapomenout
a vzpomínat jen v případě
že nejsi tak blízko
abys mě svými pařáty rozedrala na kusy
na zádech jsi měla napsáno nakopni mě
a tak jsem do tebe kopal hlava nehlava
a těšil se z toho že plním tvé touhy
bylo legrační mrzačit tě a vědět
že to chceš
až později jsem pochopil
že to kopeš ty mě