Nenávidím lidi, co pomlouvaj,
nenávidím lidi, co lžou,
nenávidím ty, co si něco namlouvaj,
nenávidím ty, co se o něčem přou.
Nenávidím lásku, co mi bolest přináší,
nenávidím závist, která drby zanáší,
nenávidím svoje nepřátele, protože oni nenávidí mě,
nenávidím slzy, já nenávidím sama sebe...