Pohádky
Život ubíhá
ani nevím jak,
možná lineárně zrychleně
snad úprkem a jestli chcete -
jsem větrem zmítaný
papírový drak,
co polámal se,
když pokoušel se vzletět.
Jak dřívější filozof,
co hledal důvod bytí,
i já ztratila se
kdesi mezi řádky,
zbyl ze mě obláček,
co nikdo nezachytí,
mám touhu, být zas maličká
a věřit na pohádky.
Přečteno 285x
Tipy 6
Poslední tipující: jitoush, Jort, Rozina, Nikita44, Amonasr, Robin Marnolli
Komentáře (0)