Těžká hlava a ponor přístavu
Rudý zpitý mrak v mých krvavých očích
Věrnost ztrát, utíká do neznáma
Pro společné vzlétnutí
Se vší tou mojí ostudou
Teď potřebuji někoho
Ach spi se mnou, spi se mnou
Nastává černá noc a chce tě, spi se mnou
Tyhle divoké holky mi sednou mnohem víc než
Lesk oblin od stánků s časopisy
Jiskra jejich vlčích zubů a odlesk kočičích očí
Jsi ta, která vypadá stejně, jako když koukám
Na pád věků
Přeskočme drobásky a tání ledové krusty
Moje oči kotví na Tobě
Tvoje oči se zastavily na mně
Andělé se rozprchli, klejí k Bohu
Albatros umírá pod palbou popravčích
Potřebuju někoho
Ach, spi se mnou
Spi se mnou
Snáší se temná noc, tak už pojď a spi se mnou
Těžká hlava a temnota asfaltu
Darované pivo v mých rudých očích
Mrtvý sen skrytý v jiskrách
Plazivá záchrana
Slyším sirény Já
a nacházejí mně všude
Věrnost ztrát, co se rozutečou
Pro společné vzlétnutí se vší tou mojí ostudou
Způsobuje, že někoho potřebuji
Ach, díváš se na mne, moje oči se dívají na Tebe
Mmmhmm
Svět padá do neznáma
Mmmhmm
Je temná noc
https://www.youtube.com/watch?v=oMm8YkxqWcQ
hm, tak to je velmi silný vývar emocí.
Bravo, Marko, díky za ten zprostředkovaný zážitek.
Učinila jsi mě na jistou dobu spokojeným...
Ach...
18.03.2015 11:27:35 | kudlankaW