Vina
Anotace: naprosto neviné...
Prostá vina všedních dnů,
dívce neutrhnout květinu,
však má vina viní více,
utrhl jsem jich na tisíce,
Tisíc natrhaných jediné,
či tisíci jediná?
Na tom přeci nezáleží,
A je to jenom má vina...
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: Frr, jitka.svobodova
Komentáře (0)