Anotace: ★★★★★
V krámku zaslíbeném
ošuntělým kobercům a podobiznám retro gaučů
končí strana A
chřadne strana B
na demáči z dužin pomerančů
se mihne jen ten jeden..
jediný..
proslov narušence
a pod ním tři či čtyři
vavřínové věnce
z časů, kdy prohrávat bylo lidské
a zastávat se slabších
vědecko-fantastické
A teď..
mi připomínáš
kolik krás mi v životě scházelo
když si schovávaná hrála na honěnou
a míčem se ve spánku házelo
jako s vybledlým vinylem
Začíná strana A
Kvete strana B
na demáči z ryzí dospělosti
se mihne jen ta jedna..
jediná..
vzpomínka z budoucnosti
Narušence proměň v oběšence
pozvi davy
mají slabost pro popravy
V budoucnosti deska tvá
bude pouze stranou A
18.03.2015 20:39:59 | Danaé