Už jsi měl jednou perfektní den?
Není to tak těžké, viď?
Štěstí moje, teď mi sviť
a svět se směje jen
Tahle slova s věnováním
patří vám koukolem všem
posílám je nocí dnem
s jedním veselým přáním
Jak plave kapr klidně v medu
plave si tak pomalu
a mluví kapřím postaru
"No, ... tak to je hustý!"