Anotace: ---
Na počátku byl záblesk
jasný jak slunce
ten černý mrak zastínil
tak někde v půlce
cesty
došlo i na bouřky, splíny
po jasných paprscích
zbyly
jen stíny
a ty se vymetou...
20.03.2015 12:53:10 | enigman
No co jiného s nimi :)
20.03.2015 22:32:44 | Rozina
mohly by se vymalovat...
23.03.2015 06:53:49 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?