03:21
nechali ho viset hlavou dolů
vstal
roztáhl závěsy
a bylo tam
zase to slunce
otevřel pak oči
a poznal
že spí
už nedokážem skládat slova do mozaiky barev a citů
už jen pláčeme do kaluží
a stříháme větru špičky
ani nevím proč
jen pro ten pocit
že něco ovlivníme
než bude po všem
je po všem