Braňme zemi
Anotace: Motto: V.Dyk Opustíš-li mne, nezahynu Opustíš-li mne, zahyneš...
Polím neporučíš
ukrývají svá temná slova
a dešťům podlehnou
tak snadno,
jak opuštěná vdova.
Znásilnit se dají,
zbydou koster vápeniska
ohnivé havraní milenky
sléhaly s nimi
k chlapům do strniska ...
Znásilnit se dají, křečí
těžkou nohou továren a skladů
pár zbylých, opuštěných klasů
u meze se tiskne, klečí
a zpívá si
písničku o zmaru a hladu ...
Přečteno 235x
Tipy 2
Poslední tipující: Malá mořská víla
Komentáře (1)
Komentujících (1)