straním se povrchnosti hodnot
obklíčených pomyslným
b l a h o b y t e m
ve světě
v němž dochází odvaha
která je počátkem činu
k plnění prostých slibů
jenž
dnešku
k d o s i
usadil do hlíny temna
jednoduše zmizí s včerejškem
ve své sedlině v balu kořenů
které zasadili
t i m o c n í
a schovali nám klíč k projevům
lítosti nad ztrácením sebe samých
pronajali
naší mysli ratejny iluzí
do kterých odkládáme v
o k a m ž i c í ch p r o c i t á n í
odloupnuté slupky
p r a v d y
..........