Co dostávám
ˇˇˇ
Od kukačky vzpomínku
na dětství a maminku
Od slavíka trylků pár
pro lásku a její žár
Od rudých máků
naděje křehké
Od vodních ptáků
peříčko lehké
Šeptají mi topoly
časem všechno přebolí
Koncerty žab u rybníka
ať večer tak neutíká...
ˇˇˇ
Přečteno 278x
Tipy 6
Poslední tipující: Jenda P., Amonasr, Rozina, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)