Anotace: ...
Kam se zas poděla vůně
jarní trávy, skvrny na
bílých kalhotách a vášnivé
lásky tak časně z jara.
Raní jinovatka, lehce
nastydlá rosa zas mi
chladí tváře a já se cítím,
že je mi líp, už neomdlívám.
Jsem ráda, že odešlo léto,
proto za zimou jsem jela
až daleko, na Sibiř.
Zřejmě začínám být cynická.
zvláštní...přes den teplo...večer se ochladí...a pak přijde ta vůně...mezi tím...
19.03.2015 20:18:05 | enigman