Další ukradená noc
v ambulanci
zase
nešlo se nadechnout
oni mi totiž
kradli kyslík přímo pod nosem
to ale nikdo neviděl
Diagnóza:
vyčerpala si vzduch z hlavy
(prý sama si ho vyčerpala!)
můj svět ale JE vakuum
denně mi všechno v hlavě jen
lapá
po dechu