Taky se přimlouvám, abys s tímle souborem nic nedělal... Nestíhám a chystám se, že si to přečtu v klidu jedno po druhém.
20.03.2015 10:30:56 | Luky-33
tahle je nějak jiná.. jinak vystavěná nebo co.. moc na mne zapůsobla, šupla jsem si ju do oblíbených, tak nerecykluj plíz :o)
20.03.2015 09:39:41 | hanele m.