Umíráme a vidíme, jak krása přebírá vládu
Umíráme a vidíme, jak krása přebírá vládu
A dál a dál
Poslední otisk
Zanechaný na místě
A pomalé mizení
Umíráme a vidíme množství tváří a duchy
Vrháme se sami dolů do jejich chřtánů
A procházíme starou polní cestou
Průjezd soukromím zakázán
Není cesty zpět
Zkazili jsme to všechno
Tlačili na pilu
Zametli se sebou
Podváděli náš osud
Podemílali břehy
Naše štěstěna vybledla
Naše výmluvy nás drtily
Umíráme a vidíme, jak krása přebírá vládu
Umíráme a vidíme, jak krása přebírá vládu
https://www.youtube.com/watch?v=1GjdB7wWdZU
jednou jsem potkal dívku s košíkem...
prý že mi ho dá darem...
zeptal jsem se ,,co je v něm...krása?,,
odpověděla ,,melancholie...té nepodlehneš příteli,,...
23.03.2015 07:24:20 | enigman