Anotace: Asi bych měl bejt dospělej a i jsem ale nevím jestli je to správně.
Dětství vs dospělost ?
Co je vlastně dospět ?
To že děláš věci co musíš?
Ale svoje sny už nesníš ?
v tom případě chci být furt dítě
Najdi si práci
Mysli na budoucnost
Nežij jen pro okamžik
Zařad se a funguj
jsi jen kolečko v soukolí
ve stroji co musí fungovat
hlavně si nezkoušej stěžovat
a svůj život žít
jinak jsi podezřelej
jsi jinej
jsi prostě divnej
vybuduj si závislost
na těch barevnejch papírkách
co jsou pro ostatní štěstí
vždyt člověk je ke štěstí mít musí