05:03
rozednívá se
odkopl jsem už všechny
a stopy - zameteny
na ulici kde bydlí tak deset tvých alternativních já
jsem se už nemohl udržet
a přestal jsem doufat
že mě ještě hledáš
žiješ už jen ve mně
jako vzpomínka
no a co
každý má svůj pátek někde docela jinde
drž mou duši pevně
Jolano
světla cestou splývají v jednu dlouhou nekonečnou lajnu
vím že na to nemáš čas
ale já nejsem jiný
drž se pevně
až budeš cítit
že padáme
byl to pátek třináctého
nemám rád lidi protože mi narušujou mé soukromí
cítím jak jejich energie
ruší tu mou
můj prostor
musím se vždycky schovat někam hluboko do sebe
věřím že někde v tom ztraceném poli z náznaků a hádanek
je pevný bod který určuje směr dopadu mého stínu podél tvého těla
nemám tě rád
a nekřič
tak jsi to přece
už od začátku
chtěla
---
deník idiota 5
až za ty necelé dva roky chcípnu, musíš u toho být. moc tě o to prosím.